Fast as a Tiger

Palenrammer

Tiger Palenrammer

Bent u op zoek naar een palenrammer van hoogwaardige kwaliteit om palen in de grond te zetten? Na lange tijd van ontwikkelen en uitgebreid en langdurig testen introduceren wij u: de Tiger-palenrammer. Hiermee trilt u eenvoudig en snel palen van hout én staal in de grond!

Kenmerken Tiger Palenrammer

De Tiger Palenrammer werkt volledig op benzine en is eenvoudig door één persoon te bedienen. Dit zorgt ervoor dat de Tiger Palenrammer zeer mobiel en gebruiksvriendelijk is. Doordat het slagmechanisme van de Tiger Palenrammer gemaakt is van dubbel gehard staal is de kwaliteit van deze benzine palenrammer erg hoog. Het is een extreem krachtige machine die verrassend licht van gewicht is, namelijk maar 18kg.

De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door een viertakt Honda GX35 motor. Dit is kwalitatief de beste motor voor dit werk. De motor is als kantelbaar ontworpen, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken. De beweging verloopt door middel van lucht compressie opgewekt in de Tiger palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals hydrauliek of een compressor en niet overbelast kan worden.

Daarnaast is de Tiger Palenrammer ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut. Om prettig met de palenrammer te werken, heeft de Tiger Palenrammer interne veer gedempte handgrepen. De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden het werk te kunnen doen zonder aanvullende machines of materialen.

De Tiger Palenrammer is geschikt voor zowel palen van hout als van metaal en kunststof. Met deze palenrammer staat de paal direct vast in de grond in tegenstelling tot het zetten met behulp van een grondboor. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u alle type palen van hout, staal en kunststof kunt plaatsen tot een diameter van 105 mm. Zelfs de vierkante palen 7×7/8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.

West Europese palenrammer

De Tiger Palenrammer is een West Europees product. Het merendeel van de onderdelen wordt in Duitsland en Nederland geproduceerd en de assemblage van deze benzine grondboor vindt ook in Nederland plaats. Voor de verschillende typen te plaatsen palen, staven en piquetten zijn verschillende hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij huis geproduceerd worden.

Servicepakket en demonstratie

Bij uw bestelling is een compleet servicepakket leverbaar. Uw Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Het servicepakket bevat afsluitingsringen en keerringen. Lokale dealers kunnen eenvoudig onderhoud van de palenrammers uitvoeren. Tot slot bieden we de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen.

De Tiger Palenrammer is echter vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van palen en staven. Voor vragen of benodigde onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u een demonstratie van de Tiger Palenrammer krijgen? Geen probleem, dat is zeker mogelijk op locatie. We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een (mobiele) dealer op locatie een demonstratie krijgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u ervan overtuigd dat de Tiger Palenrammer ook geschikt is voor uw werkzaamheden en wilt u onze benzine palenrammer kopen? De Tiger Palenrammer is van u voor slechts €1799.00. En met de tijdelijke introductiekorting betaald u slechts € 1699.00 excl. BTW. Bestel direct uw Tiger Palenrammers of ontvang een vrijblijvende offerte inclusief de door u gewenste hulpstukken. Voor vragen of een demonstratie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Contact Opnemen