Fast as a Tiger

Palenrammer op benzine

Palenrammer op benzine

Na lange tijd van ontwikkelen en uitgebreid en langdurig testen introduceren wij u: de Tiger-palenrammer. Dus wilt u voor uw werkzaamheden een palenrammer kopen van hoogwaardige kwaliteit? Eentje die moeiteloos palen in de grond slaat? Dan zit u met de Tiger Palenrammer goed! Hiermee trilt u eenvoudig en snel palen van hout én staal in de grond.

Makkelijker dan ooit palen in de grond slaan

De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door een viertakt Honda GX35 motor. Voor dit werk is dit kwalitatief de beste motor. De beweging verloopt door middel van lucht compressie opgewekt in de Tiger Palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals hydrauliek of een compressor en niet overbelast kan worden. Daarnaast is de motor als kantelbaar ontworpen, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken.

De Tiger Palenrammer is eenvoudig door één persoon te bedienen en werkt volledig op benzine. Dit zorgt ervoor dat de Tiger Palenrammer zeer mobiel en gebruiksvriendelijk is. De kwaliteit van de Tiger Palenrammer is erg goed, doordat het slagmechanisme van de palenrammer gemaakt is van dubbel gehard staal. Het is een verrassend lichte machine qua gewicht, namelijk slechts 18kg, maar het is tegelijkertijd een extreem krachtige machine.

De Tiger Palenrammer is geschikt voor zowel palen van staal als van kunststof en hout. In tegenstelling tot het zetten van palen met behulp van een grondboor staat een paal met deze palenrammer direct vast in de grond. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u alle type en maten palen van verschillende materialen kunt plaatsen tot een diameter van 105 mm. Zelfs de vierkante palen 7×7/8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.

Daarnaast is de Tiger Palenrammer ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut. De Tiger Palenrammer heeft interne veer gedempte handgrepen, waardoor u prettig met de palenrammer te werk gaat. De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden het werk te kunnen doen zonder aanvullende machines of materialen. Weer zo’n prettig gebruikersvoordeel.

Servicepakket en demonstratie

Wanneer u deze palenrammer op benzine besteld, is een compleet servicepakket leverbaar. Het servicepakket bevat afsluitingsringen en keerringen. Uw Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Lokale dealers kunnen al het eenvoudige onderhoud aan de palenrammers uitvoeren. Tot slot bieden we de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen.

U kunt erop rekenen dat de Tiger Palenrammer is vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos van dienst te zijn tijdens het plaatsen van palen en staven. Voor vragen of benodigde onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen.

West Europese palenrammer

De Tiger Palenrammer is een West Europees product. De assemblage van dit nieuwe product vindt in Nederland plaats en het merendeel van de onderdelen wordt in Duitsland en Nederland geproduceerd. Voor de verschillende typen te plaatsen palen, piquetten en staven zijn verscheidene hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij huis geproduceerd zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zit u eraan te denken een of meerdere Tiger Palenrammers te kopen? Als u overtuigd bent dat de Tiger Palenrammer ook geschikt is voor uw werkzaamheden is het vast fijn om te horen dat deze machine slechts €1799.00 is. Maar u heeft geluk, want met de tijdelijke introductiekorting betaalt u slecht €1699.00 excl. BTW. Bestel direct uw Tiger Palenrammers of ontvang een vrijblijvende offerte inclusief de gewenste hulpstukken. Voor een demonstratie of overige vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Contact Opnemen